Coronis Computing

972 18 32 41

SOLUCIONS

Indústria

La nostra empresa lidera la revolució de processos industrials amb tècniques avançades de visió per ordinador. Desenvolupem solucions personalitzades que milloren la velocitat, la confiança i la rendibilitat en la producció.

Realitzem una avaluació meticulosa dels productes en diverses etapes de fabricació. Les nostres capacitats permeten analitzar forma, estructura, distribució, color i textura amb precisió excepcional. Aquest enfocament garanteix que els productes compleixin estrictes estàndards de qualitat, generant confiança en tot el procés de fabricació industrial per optimitzar l’eficiència i la competitivitat.

La nostra empresa s’enorgulleix d’oferir solucions personalitzades i completes, abordant les necessitats úniques de cada client. En proporcionar anàlisi en profunditat, desenvolupament de projectes i l’aplicació perfecta de la visió per ordinador, potenciem els processos industrials perquè funcionin amb més eficiència i costos reduïts. Visualitzem un futur en què les nostres solucions innovadores continuïn impulsant avenços a la indústria, fent que els processos de producció siguin més eficients i rendibles que mai.

Sistemes de vigilància

Som especialistes en la classificació, detecció, identificació i segmentació automàtica d’imatges i vídeos. Oferim solucions avançades per a sistemes de seguretat i vigilància mitjançant visió per computador.

Mitjançant l’ús de tecnologies d’última generació, basades en intel·ligència artificial, hem desenvolupat algorismes avançats que sobresurten en l’anàlisi d’imatges i vídeos en temps real, consolidant-nos com a líders en comprensió i classificació semàntica de vídeos, garantint la protecció i la tranquil·litat dels nostres clients amb innovadores solucions automatitzades i eficients. La nostra experiència i compromís són els fonaments del nostre èxit.

A través de l’exploració i el perfeccionament de les nostres tècniques, mantenim alts estàndards a la indústria. El nostre enfocament a la innovació tecnològica ens permet superar les expectatives dels nostres clients. La nostra dedicació a ampliar els límits de la comprensió d’imatges i la classificació semàntica reflecteix el nostre compromís d’oferir solucions d’avantguarda en visió per ordinador i anàlisi multimèdia.

Projectes de recerca

Coronis Computing participa activament en investigacions d’avantguarda en diversos dominis, fet que demostra el nostre compromís inquebrant amb l’avenç del coneixement i la tecnologia. El nostre compromís inclou diverses àrees, inclosa la investigació marítima, els estudis d’impacte ambiental o la innovació en la cura de la salut entre d’altres. Mitjançant iniciatives de recerca, ens esforcem per ampliar els límits del coneixement i contribuir als avenços tecnològics en un ampli espectre de camps. El nostre compromís d’explorar i innovar en diversos àmbits subratlla la nostra dedicació a fer contribucions significatives al panorama en constant evolució de la recerca i el desenvolupament, reforçant així la nostra reputació com a agents del canvi i el progrés.

Com a part integral de la nostra missió, estem compromesos a continuar explorant i innovant en múltiples àmbits. El nostre objectiu és no només avançar en la ciència i la tecnologia, sinó també aplicar aquests coneixements per resoldre desafiaments del món real i millorar la qualitat de vida de les persones. A Coronis Computing, mantenim el nostre compromís de fer contribucions significatives al panorama en constant evolució de la recerca i el desenvolupament, creant un impacte positiu i sostenible a la nostra societat.

Contacta'ns!

972 18 32 41