Coronis Computing

972 18 32 41

Sobre nosaltres

La nostra història

A Coronis Computing, el nostre viatge ha estat marcat per la innovació, l’experiència i la dedicació a transformar les indústries mitjançant la tecnologia. Procedents del grup de Visió per Computador i Robòtica de la Universitat de Girona, hem aprofitat les nostres arrels acadèmiques per mantenir-nos a l’avantguarda de la recerca i el desenvolupament en visió per computador i aprenentatge automàtic.

El nostre compromís per millorar els processos industrials ens ha portat a desenvolupar solucions de visió artificial d’avantguarda. Aquestes solucions s’adapten a les necessitats específiques dels nostres clients, assegurant millores en velocitat, fiabilitat, rendibilitat i seguretat en les seves línies de producció. Amb la implementació de tècniques avançades de visió per computador, hem liderat la revolució en l’optimització dels processos industrials.

Estem especialitzats en sistemes d’inspecció en temps real que garanteixen qualitat i eficiència, oferint als nostres clients un valor significatiu mitjançant solucions innovadores. La nostra experiència s’estén en diversos dominis, reflectint la nostra versatilitat i profunditat de coneixement en el camp.

Hem col·laborat estretament amb centres mèdics per avançar en tècniques d’imatges mèdiques i hem incursionat en la vigilància de mitjans amb tecnologies innovadores de classificació automatitzada de vídeo i anàlisi en temps real. A més, ens destaquem en imatges submarines, reconstrucció 3D i mapeig.

La nostra història és una narració d’innovació contínua, col·laboració i dedicació a l’excel·lència. Mentre mirem cap al futur, continuem compromesos a superar els límits del que és possible, oferint solucions avançades que impulsin l’eficiència, la qualitat i el valor per als nostres clients en diverses indústries.

CONTACTA'NS!

972 18 32 41