Coronis Computing

972 18 32 41

Coronis Computing

Visió per ordinador i aprenentatge automàtic

Coronis Computing lidera el desenvolupament de solucions innovadores i precises
per optimitzar els processos industrials i tecnològics. Conduïm el futur amb
tecnologia d’avantguarda a través de la visió per ordinador i l’aprenentatge automàtic.

Indústria

Vigilància

Investigació

Innovació

Liderem el camí en el desenvolupament de solucions utilitzant tecnologies d’avantguarda. Des d’algoritmes avançats fins a aplicacions pràctiques, estem a l’avantguarda de la innovació en aquest camp apassionant.

 

Solucions adaptades

El nostre enfocament se centra en solucions adaptades a les necessitats úniques de cada client, aprofitant el poder de l’aprenentatge automàtic per oferir anàlisis precises que impulsin diverses indústries.

 

Col·laboració

Ens impliquem en projectes de recerca pioners. Col·laborem amb institucions acadèmiques i empreses líders per impulsar el desenvolupament de noves tecnologies i metodologies.

 

Explora el món

Descobriu amb nosaltres les aplicacions pràctiques de la visió per computador, ja que la nostra tecnologia transforma la percepció i la comprensió en múltiples àmbits. Millorem processos i desentreguem coneixements en diversos sectors. Uneix-te a nosaltres per aprofitar al màxim l’adquisició, el processament i la interpretació d’imatges eficaços. Les nostres solucions cobreixen entorns diversos, afectant indústries com la salut, l’exploració submarina o la vigilància dels mitjans. Experimenta el poder transformador de la tecnologia optimitzada.

Sobre nosaltres

Som un equip apassionat especialitzat en visió per computador i aprenentatge automàtic, impulsant solucions innovadores per a diverses indústries. La nostra història, provinent del grup de Visió per Computador i Robòtica de la Universitat de Girona, s’ha convertit en una realitat que transforma la qualitat de vida dels nostres clients. A Coronis Computing SL oferim serveis professionals amb tecnologies avançades, destacant la imatge submarina, la reconstrucció 3D i les aplicacions mèdiques. Ens dediquem a optimitzar processos amb sistemes d’inspecció basats en visió artificial, assegurant l’eficiència i la qualitat en cada producte.

PREGUNTES?

Tant si esteu investigant funcions com si busqueu informació, estem disponibles per respondre les vostres consultes. Si us plau, no dubteu a contactar amb nosaltres per obtenir més informació, assistència o qualsevol pregunta que tingueu. El nostre equip es compromet a proporcionar-vos la informació que necessiteu i a garantir una comprensió completa dels nostres serveis.